Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezüst smile nevető fej függő dísz

Ezüst smile nevető fej függő dísz

 

Ez a függő  egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. A függő  nagyon jól mutat karkötőn és nyakláncon egyaránt, tökéletes ajándéknak, meglepetésnek.

Ez egy klasszikus ezüst smile mintájú ezüst függő , ami a boldogságot és a jókedvet sugározza. A függő egy keskeny ezüst karikával van felfüggesztve, amelynek felfüggesztésében egy smile minta látható. A smile minta egy keskeny vonalból áll, amely a száj formáját képezi.  Könnyű és kompakt, és könnyen felszerelhető a legtöbb fajta karkötőre, láncra vagy gyűrűre.

Az ezüst karika ováli átmérője: 2mmx3mm  

A karika mérete miatt Pandora jellegű karkötőre nem felfűzhető!
Súlya: 0,4 g
Nincs raktáron
2 899 Ft
Részletek

 

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

 

Adatok
Cikkszám
SCP062
Tömeg
0,4 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!