Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezüst köves karkötő

Ezust-koves-karkoto
Ezust-koves-karkoto
Ezust-koves-karkoto
Ha egy finom, kedves csodás nőnek keresel ajándékot, akkor ne keresd tovább. Ez az ezüst karkötő az apró kis kövekkel annyira elegáns, hogy bármilyen alkalomra tökéletes választás. Magas minőségű, színtelen cirkon kövekkel, állítható mérettel. A kis záró gömb segítségével akkorára állítod a méretét, amekkorára szeretnéd. Nincs az a nő, aki ne örülne annak ha ékszert kap, pláne ha ilyen csodás, kecses karkötő gazdája lehet.Nincs raktáron
5 999 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCB029
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek