Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezust-gomb-mintas-charm
Ezüst gömb mintás charm
4 799 Ft

Ezüst gömb mintás charm

Ezust-gomb-mintas-charm
Ezust-gomb-mintas-charm
Ezust-gomb-mintas-charm
Ezust-gomb-mintas-charm
Ezust-gomb-mintas-charm

Ezüst gömb mintás charm

 

Egy igazán univerzális, minden karkötőhöz és minden medálhoz illő charm. Ha szeretnéd meglepni a szeretted egy szuper medállal, de fogalmad sincs, milyet válassz, akkor jól jöhet ez a medál, hiszen minden egyéb charmhoz illik mind színben mind formában. Lepd meg vele kedvesed, és legyen meg a saját története ennek a kis medálnak. 

Szülinapra, névnapra, évfordulóra, vagy csak úgy, remek választás. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötővel. 

Súlya: 1,22 g 
Raktáron :  5 db
4 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC021
Tömeg
1,22 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek