Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezust-gomb-harm-kek-kovekkel
Ezüst gömb charm kék kövekkel
5 599 Ft

Ezüst gömb charm kék kövekkel

Ezust-gomb-harm-kek-kovekkel
Ezust-gomb-harm-kek-kovekkel
Ezust-gomb-harm-kek-kovekkel

Ezüst gömb charm kék kövekkel

 

A kék színvilág kedvelőinek ajánljuk ezt a medált, tökéletes kiegészítő, a kövek miatt igazán különleges darab. A charm kis emléket jelent, azonban vannak olyan univerzális darabok, mint ez a gömb charm kék kövekkel, mely kiváló választás bármilyen alkalomra. Nem kell, hogy keresd a legtökéletesebb medált, mert ez az apró ezüst charm pont arra hivatott, hogy színével feldobja a karkötőt. Az emléket alkossátok hozzá magatok, válaszd egy olyan alkalomra, amikor nem számít rá az ajándékozott, és szerezz örömet vele. Mondd el ezzel az ezüst charmmal, hogy gondolsz rá. 

Mérete: 1,2x1,2 cm

súlya: 2 g

 

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a kis kövek nagyon sérülékenyek, kérjük, hogy óvják a terméket erős fizikai behatásról. 

 

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Raktáron :  30 db
5 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC472
Tömeg
2,35 g/db
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Bozi Imréné
2023.01.11
Nem csalódtam a termékben.
Már két alkalommal is rendeltem, több darab charmot és mindíg elégedett voltam.
Még biztosan újabb charmokat gogok vásárolni.Kiegészítő termékek
Hasonló termékek