Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezust-gerlepar-kek-kovekkel-fuggo-charm
Ezüst gerlepár kék kövekkel függő charm
4 299 Ft

Ezüst gerlepár kék kövekkel függő charm

Ezust-gerlepar-kek-kovekkel-fuggo-charm
Ezust-gerlepar-kek-kovekkel-fuggo-charm
Ezust-gerlepar-kek-kovekkel-fuggo-charm

Ezüst gerlepár kék kövekkel függő charm

 

Nem véletlen, hogy gerlék kerülnek esküvői meghívókra, szerelmet ábrázoló képekre. Kinek a kertjébe gerle pár látogat, annak bizony maradandó emlék lesz ez. Együtt mennek inni, jelképezik a harmóniát, a tavaszt. Az örök hűséget jelenti, a sírig tartó szerelmet. Így érzel Te is? Mond el ezzel a csodás charmmal. Lepd meg vele kedvesed. 

Szülinapra, névnapra, évfordulóra, vagy csak úgy, hogy elmond, mennyire szereted. 

Kompatibilis Pandora Moments karkötővel. 

Mérete: 1,3 x 1,8 cm 

Súlya: 1,6 g

 
Raktáron :  5 db
4 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC426
Tömeg
1,6 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek