Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezüst flamingó pálmalevéllel függő charm

Nézd csak ezt a gyönyörű Ezüst Flamingó pálmalevéllel függő charmot! Ez az ékszer olyan, mintha egy trópusi álomból lépett volna elő, és most vár rád, hogy feldobja a kerkötőd.

Ez a flamingó charm nemcsak egy darab ezüst, hanem egy kis művészi alkotás, amely szimbolizálja a szabadságot és a könnyed eleganciát. A finoman kidolgozott flamingó és a mellette lévő pálmalevél igazi kis műalkotássá teszik ezt a charmot ilyen tökéletessé.

Viselheted nyakláncodon, karkötőden, és mindenhova elkísér a trópusi hangulat. Legyen szó egy nyári buliról a barátokkal vagy egy romantikus estéről, az Ezüst Flamingó pálmalevéllel függő charm mindig kihangsúlyozza egyéni stílusodat.

Ez az ékszer kifejezi az egyszerűséget és a csillogást, pontosan olyan, mint egy napfényes nap a tengerparton. Szóval, ha szereted a trópusi hangulatot és azt, hogy az ékszereid is tükrözzék ezt a könnyed eleganciát, akkor ez a Flamingó pálmalevéllel függő charm a tökéletes választás számodra.

Ne habozz, tedd egyedivé a stílusodat ezzel az igazán különleges charm-mal!

Ezüst flamingó függő charm. A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. Flaminfó rajongók figyelem! Itt a Nektek való medál. A függő charmok nagyon jól mutatnak karkötőn és nyakláncon egyaránt, tökéletes ajándáknak, meglepetésnek. Mérete: 2,9x1,4 cm, súlya: 2,4 g
Nincs raktáron
5 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
ntnt
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek