Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ezus-piros-sziv-nyillal-charm
Ezüst piros szív nyíllal charm
4 399 Ft

Ezüst piros szív nyíllal charm

Ezus-piros-sziv-nyillal-charm
Ezus-piros-sziv-nyillal-charm
Ezus-piros-sziv-nyillal-charm
Ezus-piros-sziv-nyillal-charm

Ezüst piros szív nyíllal charm

A charm egy emléket szimbolizáló kis medál karkötőre, vagy nyakláncra. Ez a szív inkább a szerelmet ábrázolja, piros színe miatt illeszkedik az ezüst ékszerekhez, és színvilághoz. 

Tökéletes ajándék, szerelmet fejezi ki, és nem utolsó sorban kiemelkedik az ezüst színű medálok közül. 

Mérete: 1,1x 1,8 cm

súlya: 1,55 g

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.


Szállítási információk

 

A kiszállítást a DPD futárszolgálat végzi és általában 2-3 munkanapon belül megérkezik hozzád a termék. A szállítási költség egységesen 1300 Ft és a rendelésedet csomagpontra is kérheted.

Raktáron :  3 db
4 399 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC480
Tömeg
1,55 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek