Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Eiffel Torony Rose gold ezüst függő charm
Eiffel Torony Rose gold ezüst függő charm
6 790 Ft

Eiffel Torony Rose gold ezüst függő charm

Eiffel Torony Rose gold ezüst függő charm
Eiffel Torony Rose gold ezüst függő charm
Eiffel Torony Rose gold ezüst függő charm
Eiffel Torony Rose gold ezüst függő charm

Eiffel Torony Rose gold ezüst függő charm:

Ez a bájos charm egy gyönyörű eleganciát és romantikát sugároz, éppen olyan lenyűgöző, mint maga a Párizsi Eiffel-torony. Az apró részletek és a finom kidolgozás valóban életre keltik a világ egyik legismertebb ikonját, és azonnal elvarázsolnak.

Az ékszer rose gold  igazi stílust és exkluzivitást kölcsönöz ennek a varázslatos ékszerdarabnak. Ez az ékszer nem csupán díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig álmodjunk nagyot és keressük az élet szépségeit.

Viselésekor ez a függő charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy mindig merjünk hinni az álmainkban és vállaljuk fel a kalandokat az életünkben. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy minden pillanat értékes és romantikus lehet, ha csak szívedbe zárod a szeretetet és a vágyakat!

Ha szeretnéd kifejezni a romantikát és az eleganciát, vagy csak egy kis varázslatot csempészni a mindennapjaiba, akkor ez az Eiffel Torony Rose Gold Ezüst Függő Charm lesz az ideális választás. Ne habozz többet, és add hozzá a stílusodhoz ezt a lenyűgöző és romantikus ékszert!
Raktáron :  9 db
6 790 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC640
Tömeg
2,3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!