Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Egyszerű kis piros párna doboz
Egyszerű kis piros párna doboz
249 Ft

Egyszerű kis piros párna doboz

Ünnepelje meg a pillanatokat stílusosan ezzel a lenyűgöző Piros Papír Párnadobozzal, ideális választás ékszerek, kisebb ajándékok vagy bármilyen értékes tárgy csomagolására.

Főbb Jellemzők:

  1. Elegáns Piros Kivitel: Az intenzív piros színű papír párnadoboz luxus érzetet kölcsönöz az ajándéknak. A kifinomult és vonzó megjelenés egyértelműen kiemeli az ajándék értékét és exkluzivitását.

  2. Párnadoboz Forma: Az ergonomikus párnadoboz forma nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem praktikus is, amikor ékszereket vagy más apró tárgyakat kell benne elhelyezni. Az ékszerek biztonságosan férnek el a puha formában.

  3. Univerzális Méret: A párnadoboz méretei lehetővé teszik, hogy különböző típusú ékszereket, például gyűrűket, fülbevalókat vagy nyakláncokat helyezzen el benne. Az univerzális méretű doboz ideális választás, ha különböző típusú ajándékokat szeretne csomagolni.
  4. Rugalmas Használat: Nem csak karácsonyra vagy születésnapokra ideális, hanem esküvői ajándékok, évfordulók vagy bármilyen különleges alkalmakra is alkalmas. A piros szín a szenvedélyt és a szeretetet képviseli, így az ajándék még érzelmekkel is telített lesz.

Hozza ki az ünnepi pillanatokból a legtöbbet ezzel a kifinomult és praktikus ajándékcsomagolóval!
Raktáron :  32 db
249 Ft
Adatok
Cikkszám
TM002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!