Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Egyiptomi fáraó ezüst charm
Egyiptomi fáraó ezüst charm
6 050 Ft

Egyiptomi fáraó ezüst charm

Egyiptomi fáraó ezüst charm
Egyiptomi fáraó ezüst charm
Egyiptomi fáraó ezüst charm
Egyiptomi fáraó ezüst charm
Egyiptomi fáraó ezüst charm

Egyiptomi fáraó ezüst charm:

Ez a varázslatos ezüst charm egyedi módon ábrázolja az egyiptomi fáraókat, akik az ókori civilizáció hatalmát és titkait őrizték. Az apró részletek és a kidolgozott forma valóban életre keltik ezt a történelmi alakot, és azonnal elrepítenek  Egyiptom varázslatos birodalmába.

Az ékszer finom kidolgozása és a tiszta ezüst anyag eleganciája tökéletesen tükrözi az egyiptomi művészet gazdagságát és bonyolultságát. Ez az ékszer nem csupán egy díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig tiszteljük és csodáljuk azokat az ősi civilizációkat és kultúrákat, amelyek hagyatéka mindannyiunk számára fontos.

Viselésekor ez az egyiptomi fáraó charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy az ősi bölcsesség és hatalom mindig része lehet az életednek. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy mindig tartsd szem előtt azokat az értékeket és ideálokat, amelyeket az ősi kultúrák megörökítettek nekünk!

Ha szereted a történelmet és a rejtélyes ékszereket, akkor ez az Egyiptomi fáraó ezüst charm biztosan az egyik kedvenced lesz a gyűjteményedben. Ne habozz többet, és add hozzá a stílusodhoz ezt a lenyűgöző és egyedi ékszert!
Raktáron :  8 db
6 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1858
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!