Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Egyiptomi Múmia Ezüst charm
Egyiptomi Múmia Ezüst charm
4 590 Ft

Egyiptomi Múmia Ezüst charm

Egyiptomi Múmia Ezüst charm:

Ez a bájos charm egyenesen az ősi Egyiptom misztikus birodalmából származik, és azonnal magával ragad a rejtélyes hangulatával és történetével. Az apró részletek és a kidolgozott forma valóban életre keltik az egyiptomi múmiák legendáját és varázsát, és azonnal elbűvölik a tekintetet.

Az ékszer finom kidolgozása és az ezüst eleganciája igazi varázslatot és különlegességet kölcsönöznek ennek a lenyűgöző ékszerdarabnak. Ez az ékszer nem csupán egy díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig tiszteljük és ünnepeljük az ősi kultúrák örökségét és bölcsességét.

Viselésekor ez a charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy mindig hagyjuk, hogy az egyiptomi múmiák legendás ereje és bölcsessége inspiráljon minket. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy mindig higgyünk a saját erejünkben és bátorságunkban!
Raktáron :  10 db
4 590 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
PC0760
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!