Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Egyiptomi Fáraó ezüst színes charm
Egyiptomi Fáraó ezüst színes charm
5 050 Ft

Egyiptomi Fáraó ezüst színes charm

Egyiptomi Fáraó ezüst színes charm:

Ez a bájos charm egyenesen az ősi Egyiptom misztikus birodalmából származik, és azonnal magával ragad a lenyűgöző színeivel és részleteivel. Az apró részletek és a kidolgozott forma valóban életre keltik az egyiptomi fáraók hatalmas birodalmát és kultúráját, és azonnal elbűvölik a tekintetet.

Az ékszer finom kidolgozása és a színes részletek igazi varázslatot és különlegességet kölcsönöznek ennek a lenyűgöző ékszerdarabnak. Ez az ékszer nem csupán egy díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig tiszteljük és ünnepeljük az ősi kultúrák örökségét és bölcsességét.

Viselésekor ez a charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy mindig hagyjuk, hogy az egyiptomi fáraók legendás ereje és bölcsessége inspiráljon minket. 

Ha szeretnéd felfedezni az ősi Egyiptom varázslatos világát, vagy csak egy kis misztikus hangulatot csempészni a mindennapjaiba, akkor ez az Egyiptomi Fáraó Ezüst Színes Charm lesz az ideális választás. Ne habozz többet,  add hozzá a stílusodhoz ezt a misztikus és különleges ékszert!
Raktáron :  8 db
5 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
PC0824
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!