Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Egy csepp mámor ezüst függő charm
Egy csepp mámor ezüst függő charm
4 299 Ft

Egy csepp mámor ezüst függő charm

Egy csepp mámor ezüst függő charm:

Üdvözöllek a különleges élmények világában, ahol "Egy Csepp Mámor Ezüst Függő Charm" minden pillanatot egyedivé varázsol! Ha vágysz egy ékszerre, ami nem csak szép, hanem a mámorító élvezeteket is kifejezi, akkor ez a charm a tökéletes választás számodra. Az "Egy Csepp Mámor Ezüst Függő Charm" nem csupán ékszer, hanem egy érzékien csillogó kaland része. Az ezüst függő charm egyetlen csepp mámort örökít meg, amely egyedi fényével és eleganciájával minden mozdulatodat kihangsúlyozza. Ez a charm az élet apró örömeit hozza közelebb hozzád. Ez a függő charm könnyedén illeszkedik bármilyen stílushoz, és ideális kiegészítője lehet a különleges eseményeknek. Legyen szó egy romantikus vacsoráról, egy különleges pillanatról vagy egy emlékezetes eseményről, az "Egy Csepp Mámor Ezüst Függő Charm" mindig emlékezetessé teszi a pillanatokat. Az "Egy Csepp Mámor Ezüst Függő Charm" nem csupán egy ékszer, hanem egy történet is, amit magaddal viszel. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy lepd meg vele a szeretteidet, hogy minden mozdulatukat édeskés mámor kísérje. Engedd, hogy ez a charm egyedi fényével és varázsával átitassa mindennapjaidat, és éld meg az élet kis csepp mámorát minden pillanatban!
Raktáron :  8 db
4 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1997
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!