Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

eber-cica-felholdon-ezust-fuggo-charm
Éber cica félholdon ezüst függő charm
6 899 Ft

Éber cica félholdon ezüst függő charm


Cica ébren félholdon ezüst függő charm

Ez az ezüst charm medál egy igazán aranyos és egyedi ékszer, amely tökéletesen kifejezi a kisállatok iránti szeretetet és a cica szépségét. Ha Neked is olyan cicád van, amelyik nappal alszik, éjjel pedig játékos, vadászik, vagy csak imádod a kiscicákat, akkor ez lesz a Te Charmod. 

Az ékszer finom kidolgozása és apró részletei igazi ékszerként tündökölnek. 

Ez az ezüst charm medál tökéletes ajándék lehet bármely kisállat szerető ember számára. A medál azoknak ajánlott, akik szeretik a cicákat, és szeretnének egy szép és jelentéssel bíró ékszert viselni. Az ékszer egyedülálló stílusa és szépsége azonban sok más embert is vonzhat.

Az ezüst charm medál megjelenése egy különleges hangulatot áraszt, amely az ég és a föld közötti kapcsolatot jelképezi. 

Ha szeretnél egy olyan ékszert viselni, amely nem csak szép, hanem érzelmekkel és jelentéssel is bír, akkor ez az ezüst charm medál tökéletes választás lehet. Az ékszer finom kidolgozása és jelentéssel bíró motívumai miatt egyedülálló ékszer lehet az saját magad, vagy szerettei számára.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  7 db
6 899 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
EB002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek