Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Díszes négylevelű lóhere ezüst charm

Díszes négylevelű lóhere ezüst charm:

Ez a bájos ékszerdarab nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy varázslatos talizmán, ami mindig veled van.

A Díszes négylevelű lóhere ezüst charm egyedi dizájnja és aprólékos kidolgozása garantáltan felkelti az érdeklődést. A négylevelű lóhere az ősi hagyományokban a szerencse szimbóluma, és ezzel a bájos ékszerrel mindig a szerencse mosolya kísér.

Ez az ezüst charm minden stílushoz tökéletesen illeszkedik, és bármilyen alkalomra megfelelő választás. Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges eseményről, a Díszes négylevelű lóhere ezüst charm mindig egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Szerezd be a Díszes négylevelű lóhere ezüst charmot még ma, és hadd kísérjen téged minden nap a szerencse és stílus!
Nincs raktáron
5 150 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2622
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!