Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Díszes mintás vegyes színű ezüst charm
Díszes mintás vegyes színű ezüst charm
6 850 Ft

Díszes mintás vegyes színű ezüst charm

Díszes mintás vegyes színű ezüst charm:

Ez a lenyűgöző ékszerdarab nemcsak dísz, hanem egy igazi stílusszimbólum, amely magával ragad és elbűvöl.

A Díszes mintás vegyes színű ezüst charm lenyűgöző megjelenésű, a különböző színek és minták pedig egyedi eleganciát és varázslatot sugároznak. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a lenyűgöző dizájn mindenkit elvarázsol, és azonnal felkelti az érdeklődést.

Ez az ezüst charm tökéletes választás bármilyen alkalomra, legyen szó egy elegáns eseményről vagy egy hétköznapi viseletről. A Díszes mintás vegyes színű ezüst charm mindig kiemeli egyéniségedet és stílusodat, és különleges fényt visz az életedbe.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Szerezd be a Díszes mintás vegyes színű ezüst charmot még ma, és tedd teljessé a megjelenésed egy darab varázslatos szépséggel!
Raktáron :  8 db
6 850 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC908
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!