Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Diploma Sapka ezüst charm
Diploma Sapka ezüst charm
4 650 Ft

Diploma Sapka ezüst charm

Diploma Sapka ezüst charm
Diploma Sapka ezüst charm

Diploma Sapka ezüst charm:

Ez a gyönyörű Diploma Sapka Ezüst Charm,  tökéletes ajándék lehet azoknak, akik büszkén ünnepelnek egy fontos mérföldkövet az életükben!

Ez az elegáns és kifinomult ékszer tökéletesen kifejezi a siker és a kitartás ünnepét, ami egy diploma megszerzésével jár. Az aprólékos részletek és a kidolgozott forma valóban életre keltik azokat az érzéseket, amelyekkel egy diplomaosztó ünnepség jár.

Az ékszer finom kidolgozása és a tiszta ezüst anyag eleganciája igazán emlékezetessé teszi ezt az ajándékot. Ez az ékszer nemcsak díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy ünnepeljük a sikereinket és azokat az erőfeszítéseket, amelyeket belefektettünk a céljaink elérésébe.

Viselésekor ez a diploma sapka charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy soha ne hagyd abba a tanulást és a törekvést az új célok felé. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy mindig legyünk büszkék az elért eredményeinkre, és soha ne felejtsük el azokat az embereket, akik segítettek elérni céljainkat!

Ha keresel egy különleges ajándékot valakinek, aki éppen diplomázik, vagy csak szeretnéd kifejezni a büszkeségedet valaki iránt, akkor ez a Diploma Sapka Ezüst Charm lesz az ideális választás. Ne habozz tovább, és add hozzá a stílusodhoz ezt a lenyűgöző és jelentéssel teli ékszert!
Raktáron :  8 db
4 650 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC459
Tömeg
1,69 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!