Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Dalmata Kutya ezüst függő charm
Dalmata Kutya ezüst függő charm
6 050 Ft

Dalmata Kutya ezüst függő charm

Dalmata Kutya ezüst függő charm
Dalmata Kutya ezüst függő charm
Dalmata Kutya ezüst függő charm
Dalmata Kutya ezüst függő charm
Dalmata Kutya ezüst függő charm

Dalmata Kutya ezüst függő charm:

Ez az ékszer egy igazi gyöngyszem, amelyet a dalmata kutya csodálatos vonásai ihlettek. Finoman kidolgozott, aprólékos részletei és elbűvölő megjelenése garantáltan elvarázsolja majd a szíved. A dalmata kutya karakteres jegyei és cseppnyi bohókás személyisége mindenkit elbűvöl, és egyúttal stílust és egyediséget kölcsönöz a viselőnek. Bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet ez az ékszer, legyen szó egy kényelmes hétköznapi viseletről vagy egy elegánsabb rendezvényről. A Dalmata Kutya ezüst függő charm könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így mindig stílusos megjelenést biztosít.

Ne hagyd ki ezt a bájos ékszert, ami nemcsak díszít, de egyúttal egy kis örömöt és szeretetet is hoz az életedbe! Szerezd be még ma a Dalmata Kutya ezüst függő charmot, és hagyd, hogy ez a kedves kutyus mindig veled legyen!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  4 db
6 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC798
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!