Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Cumisüveg szívvel ezüst charm
Cumisüveg szívvel ezüst charm
3 850 Ft

Cumisüveg szívvel ezüst charm

Cumisüveg szívvel ezüst charm:

Ez az ékszer nemcsak egy dísz, hanem egy szívmelengető jelkép is, ami az anyaságot, az örömöt és a szeretetet szimbolizálja.

Az apró, ám annál bájosabb cumisüveg alakja a gyengédséget és gondoskodást idézi, míg a szív motívum a végtelen szeretetet és összetartozást jelképezi. Az ezüst fénye pedig varázslatos csillogást ad minden viselőjének.

Ez az ékszer tökéletes választás lehet számodra, ha szeretnéd megünnepelni az anyaságot, vagy csak egyszerűen kifejezni szeretetedet és háládat valakinek, aki fontos számodra.

Legyen szó magadról vagy egy különleges barátról a Cumisüveg szívvel ezüst charm mindig emlékeztetni fog téged az édes pillanatok értékére az életben.

Ne habozz! Szerezd be most ezt az édes és jelentőségteljes ékszert és add tovább a szeretet üzenetét!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  8 db
3 850 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
YKF263
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!