Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Mopsz ölelés ezüst charm
Mopsz ölelés ezüst charm
4 290 Ft

Mopsz ölelés ezüst charm

Cuki bulldog ezüst charm:

Szereted a bulldogokat? Imádni fogod ezt a cuki ezüst charmot, amely kifejezetten a bulldog rajongók számára készült! Ez a kis ékszerdarab nemcsak egy egyszerű charm, hanem egyedi és stílusos kiegészítő is, amely bármely ékszerkollekciót feldobja. Stílus és minőség egyszerre. Ez a charm nem csupán egy bulldogot ábrázol; ez egy kis műalkotás a te nyakláncodon vagy karkötődön. Bulldog szeretet minden pillanatban. A cuki bulldog charm minden pillanatban veled lesz, és emlékeztetni fog arra az édes, vicces kis teremtésre, aki minden nap boldogságot csempész az életedbe. Legyen szó egy elegáns eseményről vagy egy hétköznapi viseletről, ez a charm minden alkalmat feldob és személyessé tesz. Keresed a tökéletes ajándékot egy bulldog-rajongónak? Ne keress tovább! Ez a charm garantáltan elvarázsolja őt, és örök emlékként szolgál a kedvenc kisállatáról. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy kis vidámságot és egyediséget csempéssz az ékszerkollekciódba. Szerezd meg most ezt a Cuki Bulldog Ezüst Charmot, és  mutasd meg az egész világnak, mennyire imádsz minden bulldogot! 

 
Charm témája
Állatos
Raktáron :  10 db
4 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC796
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek