Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Cica-alom-felholdon-ezust-fuggo-charm
Csupaszív kutyaszív ezüst függő charm
6 699 Ft

Csupaszív kutyaszív ezüst függő charm


Csupaszív Kutyaszív ezüst függő charm

Ez az ezüst charm medál egy igazán aranyos és egyedi ékszer, amely tökéletesen kifejezi a kisállatok iránti szeretetet és a kutyus szépségét. A medál szív alakú, rózsaszínű, igazán csajos. Rajta egy kedves kis kutyus, ahogy várja a gazdiját. Az ékszer finom kidolgozása és apró részletei igazi ékszerként tündökölnek. A medál finom kialakítása miatt kiváló minőségű és strapabíró ékszer.

Ez az ezüst charm medál tökéletes ajándék lehet bármely kisállat szerető ember számára. A medál azoknak ajánlott, akik szeretik a kutyákat, és szeretnének egy szép és jelentéssel bíró ékszert viselni. Az ékszer egyedülálló stílusa és szépsége azonban sok más embert is vonzhat.

 

Ha szeretnél egy olyan ékszert viselni, amely nem csak szép, hanem érzelmekkel és jelentéssel is bír, akkor ez az ezüst charm medál tökéletes választás lehet. Az ékszer finom kidolgozása és jelentéssel bíró motívumai miatt egyedülálló ékszer lehet az saját magad, vagy szerettei számára.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  18 db
6 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
EB001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek