Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Csüngő maci fekete charm

Csüngő maci fekete charm:

Csüngő maci fekete charm, egy aranyos és stílusos ékszer, amely minden maci rajongó szívét megdobogtatja.

Ez a bájos charm egy fekete maci motívummal rendelkezik, melynek cuki megjelenése azonnal elvarázsol.

A Csüngő maci fekete charm egyfajta kifejeződés arról, hogy mennyire szeretjük a kedves és vidám jelenségeket az életben. A maci a játékosság és a barátság jelképe, ami mindenki számára mosolyt hoz az arcára. Ez a charm mindig emlékeztet téged, hogy ne felejtsd el értékelni az apró örömöket és a vidám pillanatokat az életedben.

Könnyen kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így lehetőséget biztosítva arra, hogy kifejezd saját stílusodat és személyiségedet. Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalomról, a Csüngő maci fekete charm mindig egy kis játékosságot és kedvességet csempész az öltözékedbe.
Nincs raktáron
5 190 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2508
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek