Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Csorike-mesefigura-ezust-fuggo-charm
Csőrike mesefigura ezüst függő charm
5 599 Ft

Csőrike mesefigura ezüst függő charm

Csőrike mesefigura ezüst függő charm

Az ezüst charm csőrike mesefigurát ábrázol, amely egy varázslatos és gyönyörű ékszerdarab. Az apró charm élethűen ábrázolja Csőrikét, az apró és aranyos kis mesebeli figurát, aki rengeteg gyerek szívét meghódította.

Az ezüst charm minőségi anyagokból készült. A kis medál egyszerű, de mégis kifinomult megjelenésének köszönhetően bármilyen öltözékkel remekül kombinálható, és minden alkalomra megfelelő lehet. Csodaszép sárga színével bárkit elvarázsol, ér bármilyen oufithez illik, legyen az egy nyári ruha, vagy egy farmer. 

A charm remek ajándék lehet azoknak a barátoknak és családtagoknak, akik szeretik a Csőrikét, vagy azoknak, akik a mesék és az aranyos figurák szerelmesei. Az ékszer egyedülálló megjelenése miatt biztos, hogy mindenkit elvarázsol majd, aki meglátja.

Ha Ön szeretne egy élethű és szép Csőrike mesefigura charmot, amely kifejezi az ön szeretetét és rajongását a Csőrike iránt, akkor az ezüst charm Csőrike mesefigura tökéletes választás lehet. Rendelje meg még ma, és mutassa meg az ön mesés oldalát ezzel a csodálatos ékszerrel!

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Raktáron :  7 db
5 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2110
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek