Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Csoda-kek-gomb-ezust-charm
Csoda kék gömb ezüst charm
5 399 Ft

Csoda kék gömb ezüst charm

Csoda-kek-gomb-ezust-charm
Csoda-kek-gomb-ezust-charm

Csoda kék gömb ezüst charm

Bemutatjuk a Csoda kék gömb ezüst charmot - egy gyönyörű ékszert, amely tökéletes kiegészítője lehet bármilyen stílusnak!

Ez az ékszer magas minőségű ezüstből készült, és egy gyönyörű kék gömböt ábrázol, amely különleges megjelenést kölcsönöz neki. Az ezüst charmban apró részletek és díszítések láthatók, amelyek még érdekesebbé teszik az ékszert.

Az ékszer súlya 1,9 gramm.

Könnyen felhelyezhető a karkötőre, nyakláncra is tökéletesen illik. 

Ez a Csoda kék gömb ezüst charm minden alkalomhoz illik - legyen az egy hétköznapi viselet, vagy egy elegáns esemény. Az ékszer kék színe frissességet és vidámságot sugall, és biztosan mindenki figyelmét magára vonja.

Az ékszert ajándékba is adhatod, mivel az egy különleges és értékes ajándék lehet a szeretteidnek.

Válaszd ezt a Csoda kék gömb ezüst charmot, és tedd teljessé az öltözékedet ezzel a varázslatos ékszerrel!

 
Raktáron :  18 db
5 399 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ0114
Tömeg
1,9 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek