Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Csivava kutyus ezöst charm
Csivava kutyus ezöst charm
5 750 Ft

Csivava kutyus ezöst charm

Csivava kutyus ezöst charm
Csivava kutyus ezöst charm
Csivava kutyus ezöst charm
Csivava kutyus ezöst charm
Csivava kutyus ezöst charm

Csivava kutyus ezöst charm:

Bemutatom  nektek ezt a kis csodát, amely nem csupán egy ékszer, hanem egy igazi szeretetteli társ is!

Ez a Csivava kutyus ezüst charm minden csillogásával és aranyos kis profiljával garantáltan elcsavarja a szívedet. 

Képzeld csak el, ahogy ez a kis Csivava a nyakadban lóg, mosolyt csalva az arcodra, és mindenkinek elárulva, milyen nagy állatszerető vagy! Legyen szó egy randevúról, egy baráti találkozóról vagy csak egy hétköznapról, ez a charm mindig melletted lesz, hogy emlékeztessen, milyen szép is a világ a kutyusokkal.

 Te is imádod a kutyusokat és szereted az ékszereket? Szerezd be ezt a bájos Csivava kutyus ezüst charmot, és hagyd, hogy mindig veled legyen a kedvenced!
Raktáron :  8 db
5 750 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1317
Tömeg
1,9 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!