Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Csigabiga ezüst charm
Csigabiga ezüst charm
4 599 Ft

Csigabiga ezüst charm

Csigabiga ezüst charm:

Üdv a bájos világban, ahol a Csigabiga Ezüst Charm különlegessé teszi minden mozdulatodat! Ha az ékszerek világában keresed a játékos eleganciát, akkor ez a charm a tökéletes választás számodra. A Csigabiga Ezüst Charm nem csupán egy ékszer, hanem egy történet, ami mindenki számára egyedi. Az aprólékos kidolgozás és az ezüst fénye együttesen varázsolnak egy olyan darabbá, ami minden alkalommal mosolyt csal az arcodra. Ez az ékszer könnyedén illeszkedik mindennapi stílusodhoz, egyedi megjelenést kölcsönözve minden napodnak. Legyen szó egy délutáni sétáról vagy egy különleges eseményről, a Csigabiga Ezüst Charm mindig kifejezi a személyiséged és stílusod egyediségét. Magával ragadó varázsával ez a charm tökéletes választás lehet, ha ajándékot keresel egy kedves barátnőnek vagy családtagodnak. Hagyd, hogy a Csigabiga Ezüst Charm kifejezze a játékosságot és a könnyedséget az életedben, és tedd még különlegesebbé a mindennapokat!
Raktáron :  1 db
4 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2064
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!