Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Csavart mintás ezüst spacer

Csavart mintás ezüst spacer
Csavart mintás ezüst spacer

Csavart mintás spacer ezüst charm:

Ez az exkluzív ékszerdarab nem csak egy egyszerű charm. Ez a spacer charm tele van bájjal és varázslattal, amit a domború minta sugároz. Legyen szó egy különleges alkalomról vagy egy hétköznapi pillanatról, ez a charm tökéletes kiegészítővé teszi a viseletedet. Kombináld más ékszerdarabokkal, vagy viseld önállóan - mindig ki fogsz emelkedni a tömegből. Keresed az ideális ajándékot egy különleges személynek? Ezzel a  Spacer Ezüst Charmmal garantáltan megleped és elbűvölöd őt. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egy kis szívet és bájt vigyél az életedbe. Szerezd be most ezt a káprázatos charmot, és tedd még emlékezetesebbé minden pillanatodat!
Charm témája
Spacer
Nincs raktáron
2 990 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC698
Tömeg
0,8 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek