Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Csavaros ezüst nyitható  charm
Csavaros ezüst nyitható charm
5 950 Ft

Csavaros ezüst nyitható charm

Csavaros ezüst  nyitható charm:

Ez a bájos és stílusos ékszerdarab egy igazi figyelemfelkeltő, amely mindenki számára egyedi kiegészítést nyújt viseletéhez.

A charm motívuma egy csavaros dizájn, ami modern és egyedi megjelenést kölcsönöz az ékszernek.

Ez az ékszer tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. A Csavaros ezüst charm stílusos és kifinomult kiegészítője lehet bármilyen öltözéknek, és garantáltan kiemeli viselője egyediségét.

Hordd ezt az ékszert büszkén és örömmel, hogy kiemeld stílusodat és egyediségedet. Legyen ez a bájos charm mindig emlékeztetőd arra, hogy az élet tele van váratlan fordulatokkal és izgalmas pillanatokkal, és egy ilyen egyedi ékszerrel mindig kifejezheted saját személyiségedet és stílusodat.
Raktáron :  10 db
5 950 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC905
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!