Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Családi szeretet ezüst charm

Családi szeretet ezüst charm:

Bemutatjuk a Családi Szeretet Ezüst Charmot, egy ékszert, amely tökéletesen kifejezi azt a melegséget és köteléket, ami a családi szeretetet jellemzi. Ez a bámulatos charm nem csupán egy egyszerű ékszer, hanem egy érzelmekkel teli kifejezés. Az aprólékosan kidolgozott, szív lufit tartalmazó charm ölelő családi motívummal díszítve egyedi stílust és meghittséget kölcsönöz a viselőjének. Az ékszer részleteiben megtalálható családi szimbólumok mindent magukban foglalnak, amit a családról és a kötelékekről gondolunk. Ezáltal az ékszer nemcsak szép, de egyben értelmes és jelentéssel teli is. Hordd büszkén, hogy a szíveden viseld a családod iránti szereteted. Kombináld más ékszerekkel vagy hordd önállóan, hogy mindig emlékeztessen rá, milyen különleges a családi kapcsolatok ereje. Ez a Családi Szeretet Ezüst Charm nem csak egy dísz, hanem egy emlékeztető arra, hogy a családi kötelékek az életünk legnagyobb kincsei. Legyen szó egy ünnepi alkalomról vagy egy hétköznapi napról, ez az ékszer mindig a szeretet és melegség érzését idézi fel. Engedd, hogy ez a charm minden nap emlékeztessen rá, milyen értékesek a családi pillanatok!
Charm témája
Család
Nincs raktáron
5 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2494
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!