Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Cipőcske ezüst charm
Cipőcske ezüst charm
6 150 Ft

Cipőcske ezüst charm

Cipőcske ezüst charm:

Ez az édes kis charm nem csupán egy dísz, hanem egy igazi divatnyilatkozat, ami a cipők szerelmeseit hódítja meg.

Ez a bájos charm egy stílusos cipőcskét ábrázol, amely minden divatimádó szívét megdobogtatja. Az apró részletek és az ezüst fénye teszi igazán különlegessé ezt az ékszert, ami mindenki szívét lenyűgözi.

Az ezüst csillogása és a cipőcske stílusos megjelenése tökéletes harmóniát alkotnak, ami minden öltözékhez könnyedén passzol.

Legyen szó magadról, vagy akár egy kedvelt ismerősről, aki szereti a divatot, ez a charm mindig örömet fog okozni és különleges jelentéssel bír majd.

Ne habozz! Szerezd be most a cipőcske ezüst charmot és tedd még stílusosabbá a mindennapjaidat!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  9 db
6 150 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2573
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!