Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ciklámen szív alakú kővel díszített ezüst spacer

Ciklámen szív alakú kővel díszített ezüst spacer:

Nézd csak ezt a lenyűgöző darabot! Ez a ciklámen színű szív alakú kővel díszített ezüst spacer az, amire mindig is vágytál! Képzeld csak el, ahogy ez az elegáns spacer hozzáadja a tökéletes csillogást és bájt az összeállításodhoz.

A szív alakú kő minden tekintetet magára von, és nem csoda, hogy úgy tűnik, mintha saját élettel rendelkezne. A ciklámen színében egy kis varázslat rejlik, és amint az ezüst spacerrel találkozik, egyszerűen lehengerlővé válik. A kő finoman tündököl az egyszerűség és a stílus találkozásakor, ami tökéletes kiegészítővé teszi mindennapi vagy különleges alkalmakra egyaránt.

Ez a darab nem csupán egy ékszer; ez egy kifejezés. Egy kifejezés arról, hogy a szív mindig a helyén van, hogy a szépség az egyszerű dolgokban rejlik, és hogy a stílus sosem megy ki a divatból. Legyen szó karkötőről vagy nyakláncon történő viselésről, ez az ezüst spacer mindig ki fog emelkedni a tömegből.

Ha valami különlegesre vágysz, ami a szívedhez szól, ne habozz! Ez a ciklámen szív alakú kővel díszített ezüst spacer a legjobb választás lesz!
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Nincs raktáron
4 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC123
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek