Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Ciklamen-koves-kulonleges-Mickey-ezust-charm
Ciklámen köves különleges Mickey ezüst charm
4 399 Ft

Ciklámen köves különleges Mickey ezüst charm

Ciklamen-koves-kulonleges-Mickey-ezust-charm
Ciklamen-koves-kulonleges-Mickey-ezust-charm

Ciklámen köves különleges ezüst charm

Ez az ezüst charm egy kiváló minőségű spacer, amely a Pandora Moments stílusú karkötő kollekcióinak tökéletes kiegészítője. A spacer olyan ékszerkiegészítő, amelyet a karkötő vagy nyaklánc két charm-ja közé helyeznek, hogy szélesebb tér legyen a charm-ok között, így a charm-ok egymástól elkülönülnek, és jobban kiemelkednek.

Ez a gyönyörű spacer egy mickey egér fejre hasonlító mintát ábrázol sorban egymás után. A charm különlegessége azonban a rózsaszín kövek, amelyek a fejet és a füleket alakítják ki. Az ezüst spacer tökéletesen illeszkedik a Pandora Moments karkötőkhöz és nyakláncokhoz, így lehetősége van arra, hogy a saját stílusához és ízléséhez igazítsa viselését.

Ez a rózsaszín kövekkel díszített mickey egér fejre emlékeztető spacer kifejezi a vidámságot és a Disney varázslatát, és ideális választás lehet azoknak, akik szeretik az aranyos és szórakoztató ékszereket. Az élénk rózsaszín kövek ragyogása és a mickey egér fej mintázata egyaránt csodálatos látványt nyújt, amelynek köszönhetően az ékszer minden figyelmet magára von.

Ez az ezüst charm egy kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, akár a Disney rajongó barátjának vagy a gyermekének. Az egyszerű, mégis elegáns design lehetővé teszi, hogy ez a charm minden stílushoz tökéletesen illeszkedjen, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő charm-ot.

Súlya: 1,5 g 

Mérete: 0,9x0,45cm
Charm témája
Köves Charm
Raktáron :  17 db
4 399 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ0875-R
Tömeg
1,5 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!