Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Cica ezüst függő charm köves felfüggesztővel
Cica ezüst függő charm köves felfüggesztővel
4 850 Ft

Cica ezüst függő charm köves felfüggesztővel

Cica ezüst függő charm köves felfüggesztővel:

Ez egy varázslatos és bájos ékszerkiegészítő, amely minden macskabarát és stílusos egyén számára tökéletes választás lehet.

 Az apró kövekkel díszített felfüggesztő és a  macskaminta extra csillogást és varázslatot ad az ékszernek, amely valóban kitűnik a tömegből.

Ez az ékszer tökéletes választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra egyaránt. A köves felfüggesztővel ellátott függő charm könnyedén illeszkedik bármilyen ezüst nyakláncra vagy karkötőre, így lehetőséged van testreszabni az egyedi stílusodhoz.

Ne hagyd ki ezt a varázslatos és bájos Cica ezüst függő charmot köves felfüggesztővel! Szerezd be még ma, és tedd még szebbé és egyedibbé viseletedet!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  8 db
4 850 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2595
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!