Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Bulldog Kutya Ezüst charm
Bulldog Kutya Ezüst charm
6 790 Ft

Bulldog Kutya Ezüst charm

Bulldog Kutya Ezüst charm
Bulldog Kutya Ezüst charm
Bulldog Kutya Ezüst charm
Bulldog Kutya Ezüst charm
Bulldog Kutya Ezüst charm

Bulldog Kutya Ezüst charm:

Üdvözlünk a Bulldog Kutya Ezüst Charm világában! Ez a különleges ékszer nem csupán egy egyszerű dísz, hanem egy kifejezése a bulldogok iránti szeretetnek és elkötelezettségnek. Az ezüstből készült charm időtlen eleganciát sugároz, miközben a bulldog motívum életerőt és egyedi személyiséget kölcsönöz viselőjének.

A Bulldog Kutya Ezüst Charm tökéletes választás mindazoknak, akik az állatok szeretetével gazdagítják mindennapjaikat. Legyen szó mindennapi viseletről vagy különleges alkalmakról, ez a charm garantáltan feldobja megjelenésedet és kihangsúlyozza egyedi stílusodat.

Válaszd te is a Bulldog Kutya Ezüst Charmot, és tedd még emlékezetesebbé mindennapjaidat ezzel az elragadó és stílusos ékszerrel!
Charm témája
Állatos
Raktáron :  9 db
6 790 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC835
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!