Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Bűbájos tündérlány ezüst függő charm
Bűbájos tündérlány ezüst függő charm
4 699 Ft

Bűbájos tündérlány ezüst függő charm

Bűbájos Tündérlány ezüst függő charm:

Üdvözölek a varázslatos világban, ahol a Bűbájos Tündérlány Ezüst Függő Charm életre kelti az álmokat! Ha keresed az egyedi varázst, ami stílusoddal és eleganciával párosul, akkor ez a charm tökéletes választás számodra.
A Bűbájos Tündérlány Ezüst Függő Charm nem csupán egy ékszer, hanem egy történet, amely minden mozdulatodat megkoronázza. Ez az ezüst függő charm könnyedén illeszkedik bármilyen stílushoz, és egyedi varázslatot csempész az eseményeidbe. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy hétköznapi pillanatról, a Bűbájos Tündérlány Ezüst Függő Charm mindig kiemeli egyediségedet. A charm nem csupán egy ékszer, hanem egy történet is, amit magaddal viszel. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy lepd meg vele a szeretteidet. A Bűbájos Tündérlány Ezüst Függő Charm életre kelti a mesebeli varázslatot, és szebbé teszi a mindennapjaidat! Légy te a varázslat részese, és hozd el a Bűbájos Tündérlány Ezüst Függő Charmot az életedbe még ma!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  6 db
4 699 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2279
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!