Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Boszorkány ezüst gömb charm
Boszorkány ezüst gömb charm
5 450 Ft

Boszorkány ezüst gömb charm

Boszorkány ezüst gömb charm
Boszorkány ezüst gömb charm
Boszorkány ezüst gömb charm
Boszorkány ezüst gömb charm
Boszorkány ezüst gömb charm
Boszorkány ezüst gömb charm

Boszorkány ezüst gömb charm:

Ez a bájos charm egyenesen egy mesebeli erdő mélyéből származik, és azonnal elvarázsol mindenkit a különleges hangulatával. Az apró részletek és a kidolgozott forma valóban életre keltik a boszorkányok misztikus világát, és azonnal felidézik a varázslatot és a titokzatosságot.

Az ékszer finom kidolgozása és az elegáns ezüst anyag igazi stílust és kifinomultságot kölcsönöz ennek a bűbájos ékszerdarabnak. Ez az ékszer nem csupán egy díszes darab, hanem egy emlékeztető arra, hogy mindig higgyünk a varázslatban és a képzeletben.

Viselésekor ez a charm nemcsak díszíti a megjelenésedet, hanem emlékeztet arra is, hogy mindig merjünk hinni a saját varázslatunkban és egyedi erőinkben. Legyen ez az ékszer a te kis emlékeztetőd arra, hogy mindannyian rendelkezünk különleges képességekkel, és mindig higgyünk magunkban!

Ha szeretnéd felfedezni a mágia és a titokzatosság világát, vagy csak egy kis varázslatot csempészni a mindennapjaiba, akkor ez a Boszorkány Ezüst Gömb Charm lesz az ideális választás. Ne habozz többet, és add hozzá a stílusodhoz ezt a misztikus és varázslatos ékszert!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  4 db
5 450 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2405
Tömeg
2,1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!