Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Bika Horoszkóp Ezüst gömb charm
Bika Horoszkóp Ezüst gömb charm
5 250 Ft

Bika Horoszkóp Ezüst gömb charm

Bika Horoszkóp Ezüst gömb charm
Bika Horoszkóp Ezüst gömb charm

Bika Horoszkóp Ezüst gömb charm:

Ez a kis ezüst gömb nemcsak egy egyszerű ékszerdarab. Ez egy emlékeztető arra, hogy te, mint Bika, rendelkezel a föld erejével és kitartásával. Ez az ékszer mindig emlékeztet rá, hogy bármilyen vihar is tomboljon körülötted, te mindig erős és szilárd maradsz.

Képzeld csak el, ahogy ez a csillogó gömb minden pillanatban veled van. Az égbolt csillagjainak ragyogását hozza el hozzád, hogy mindig a legjobbat hozhasd ki magadból.

 Ez az ékszer kifejezi az egyediségedet és azonosságodat a Bika jegyben. Egyszerűségében rejlik az igazi szépsége, ami mindig hűen tükrözi személyiségedet. Kényelmesen viselheted bármilyen alkalommal. Csak hordd magaddal a kedvenc karkötőd vagy nyakláncod részeként, és kész vagy az útra.

 Vásárold meg ma a Bika Horoszkóp Ezüst Gömb Charmot, és hordd magaddal mindig a csillagok erejét és varázsát!
Charm témája
Horoszkóp
Raktáron :  1 db
5 250 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
PSC048-4
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!