Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Best Mom ezüst függő charm pillangóval
Best Mom ezüst függő charm pillangóval
6 790 Ft

Best Mom ezüst függő charm pillangóval

Best Mom ezüst függő charm pillangóval
Best Mom ezüst függő charm pillangóval
Best Mom ezüst függő charm pillangóval
Best Mom ezüst függő charm pillangóval
Best Mom ezüst függő charm pillangóval

Best Mom ezüst függő charm pillangóval:

Ez az ékszerdarab tökéletes választás, ha szeretnéd kifejezni, hogy mennyire fontos neked édesanyád és mennyire különlegesnek tartod!

Ez a bájos charm nem csupán egy egyszerű ékszerdarab. Ez egy ajándék, ami kifejezi az irántad érzett szeretetet és megbecsülést. 

A "Best Mom" felirat jelképezi, hogy mindenkinek a saját anyukája a legjobb! A pillangó motívum a szabadságot és a könnyedséget sugalja, ami egy anya szeretetét és gondoskodását szimbolizálja.

Ez az elbűvölő charm tökéletes ajándék anyák napjára, születésnapra vagy bármilyen más különleges alkalomra. Kombináld kedvenc láncoddal vagy karkötőddel, hogy még személyesebbé és egyedibbé tedd megjelenésedet.

Ne habozz! Szerezd be most ezt a lenyűgöző ékszerdarabot, és mutasd meg anyukádnak, hogy mennyire különlegesnek tartod őt! Legyen ez a charm az emlékeztető arra, hogy mindig értékeljük és tiszteljük az anyai szeretetet és gondoskodást!
Charm témája
Család
Raktáron :  19 db
6 790 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC1792
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!