Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Avokado-ezust-fuggo-charm
Avokádó ezüst függő charm
4 299 Ft

Avokádó ezüst függő charm

Avokádó ezüst függő charm:

Üdvözölek a frissesség és egészség világában, ahol az "Avokádó Ezüst Függő Charm" a természet örömeit hozza közelebb hozzád! Ha imádod az egészséges életmódot és a stílust, akkor ez a charm kiváló választás lehet számodra. Az "Avokádó Ezüst Függő Charm" nem csupán egy ékszer, hanem egy ízletes kaland kezdete. Az ezüst függő charm egy tökéletesen kiegyensúlyozott avokádót ábrázol, amely frissességet és életerőt sugároz. A charm kifejező stílusa pedig egyenesen a természetes elegancia irányába vezet. Ez a függő charm könnyedén illeszkedik bármilyen viselethez, és remek kiegészítője lehet mindennapi szettjeidnek. Legyen szó egy lazább hétköznapi napról vagy egy egészségtudatos eseményről, az "Avokádó Ezüst Függő Charm" mindig egyedi stílust sugároz. Az "Avokádó Ezüst Függő Charm" nem csak egy ékszer, hanem egy történet is, amit magaddal viszel. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy lepd meg vele azokat, akik számára az avokádó nem csupán egy gyümölcs, hanem egy életstílus. Engedd, hogy ez a charm frissességet és természetességet hozzon a mindennapjaidba.
Charm témája
Természet
Raktáron :  4 db
4 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC472
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!