Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Áttört mintás ezüst spacer

Áttört mintás ezüst spacer:

Az Áttört mintás ezüst spacer egy igazi stílusos és elegáns kiegészítő a karkötődhöz vagy nyakláncodhoz.

Ez a bájos spacer egy áttört mintázattal rendelkezik, ami lágy és kifinomult megjelenést kölcsönöz neki. Az ezüst színű spacer igazán elegáns  így ez a charm kiválóan passzol minden stílushoz és alkalomhoz.

Az Áttört mintás ezüst spacer kiválóan alkalmas arra, hogy stílust és eleganciát vigyen az ékszerkollekciódba. A mintázat finom részletei kiemelik az egyediséget, míg az ezüst fénye ragyogást kölcsönöz az öltözékednek.

Könnyen kombinálható más charmokkal és ékszerekkel, így lehetőséget biztosítva arra, hogy kifejezd a saját stílusodat és egyediségedet. 
Charm témája
Spacer
Nincs raktáron
2 990 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC639
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek