Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Átlós csíkos mintás ezüst spacer charm
Átlós csíkos mintás ezüst spacer charm
5 050 Ft

Átlós csíkos mintás ezüst spacer charm

Átlós csíkos mintás ezüst spacer charm
Átlós csíkos mintás ezüst spacer charm
Átlós csíkos mintás ezüst spacer charm

Átlós csíkos mintás ezüst spacer charm:

Az egyszerű de nagyszerű Átlós Csíkos Mintás ezüst spacer charm tökéletes választás, ha egy kis stílust és eleganciát szeretnél vinni az életedbe.

Ez a charm valódi minimalista csoda, ami egyszerűségében rejti nagyszerűségét. Az átlós csíkos minta finoman, mégis határozottan mutatja meg stílusodat, miközben hozzáad egy kis extra varázslatot a viseléshez.

Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalomról, ez az Átlós Csíkos Mintás spacer charm mindig remek választás lesz. A finom ezüst dizájn és a letisztult stílus garantáltan megragadja a figyelmet és kiemeli egyediségedet.

Fedezd fel a szépséget az egyszerűségben ezzel a nagyszerű charm-mal, és adj egy kis extra eleganciát minden öltözetedhez! Ne habozz tovább, szerezd be ezt az Átlós Csíkos Mintás ezüst spacer charmot, és légy a divat legújabb trendjeinek előfutára!
Charm témája
Spacer
Raktáron :  20 db
5 050 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC278
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!