Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Asztronauta ezüst charm
Asztronauta ezüst charm
5 350 Ft

Asztronauta ezüst charm

Asztronauta ezüst charm:

Ez a csodálatos ékszerdarab nem csupán egy egyszerű kiegészítő, hanem egy új kalandra invitál, hogy felfedezd a végtelen űr titkait.

Az Asztronauta ezüst charm lenyűgöző dizájnnal rendelkezik, amely egy igazi űrhajós életét idézi. A finoman kidolgozott részletek és az aprólékos kidolgozás minden űrkaland rajongóját lenyűgözi.

Ez az ezüst charm tökéletes választás minden űr rajongónak. Legyen szó egy hétköznapi viseletről vagy egy különleges alkalmról, az Asztronauta ezüst charm mindig kiemelkedő stílust kölcsönöz.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Szerezd be az Asztronauta ezüst charmot még ma, és készülj fel az űr kalandjaira egy különleges stílussal!
Charm témája
Egyéb
Raktáron :  8 db
5 350 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC578-CF
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!