Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Apró virágfutam ezüst charm
Apró virágfutam ezüst charm
3 799 Ft

Apró virágfutam ezüst charm

Apró virágfutam ezüst charm:

Egy kis tavaszi varázslat érkezett - bemutatjuk az Apró Virágfutam Ezüst Charmot! Ez a bájos ékszerdarab nem csak egy charm, hanem egy kis természeti kert, ami mindig veled lehet. A charm egy finoman kidolgozott ezüst alapra épül, ahol apró virágok alkotják a futó mintát. Mintha egy tavaszi reggelen a virágok ébrednének az ékszereden, minden egyes részletükkel és kanyarral. A kidolgozott futam egyedi élményt nyújt, mintha egy kis virágos kertet csempészne a mindennapokba. Az apró virágok szimbolizálják a frissességet, az újjászületést és az élet szépségét. A futó minta pedig dinamizmust és mozgást ad az ékszernek, mintha a virágok élnének a charm felületén. Ez a charm tökéletes választás minden olyan pillanatra, amikor egy kis természetközeli bájra vágysz. Viseld mindennapi viseletként, hogy mindig nálad legyen a tavaszi virágok varázslatos érzése. Szerezd be ezt az Apró Virágfutam Ezüst Charmot, és engedd, hogy a virágok mindig veled legyenek, bárhová is vezessen az élet!
Charm témája
Virág
Raktáron :  5 db
3 799 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC615
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!