Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Apró köves spacer ezüst charm
Apró köves spacer ezüst charm
3 990 Ft

Apró köves spacer ezüst charm

Apró köves spacer ezüst charm: 

Az Apró köves spacer ezüst charm,  kifejezetten az elegancia és stílus iránt érdeklődőknek kedvez. Ez a bámulatos charm a tökéletes kiegészítő mindenki számára, aki az egyedi stílust és a csillogást keresi.

 Az apró kövek aprólékosan illeszkednek egymáshoz, hogy ragyogó és exkluzív megjelenést biztosítsanak. Ez a spacer nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem egy  elegáns kiegészítő ami varázslatossá teszi az egész megjelenést.

Ez az Apró köves spacer ezüst charm tökéletesen illeszkedik bármilyen karkötőhöz vagy nyakláncra, lehetőséget adva neked arra, hogy egyedi stílust hozz létre. Válaszd ezt a varázslatos darabot, hogy kiemeld a személyes stílusod és kifejezd egyediséged minden alkalommal.
Charm témája
Spacer
Raktáron :  8 db
3 990 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC886
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek