Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Apró kövekkel díszített tappancsok ezüst charm
Apró kövekkel díszített tappancsok ezüst charm
3 899 Ft

Apró kövekkel díszített tappancsok ezüst charm

Apró kövekkel díszített tappancsok ezüst charm:

Üdvözöllek a kis tappancsok varázslatos világában! Ha keresed az ideális kiegészítőt, amely stílust és egyediséget visz az életedbe, akkor az Apró Kövekkel Díszített Tappancsok Ezüst Charm a tökéletes választás! Ez a bámulatos ezüst charm kicsi, ám annál feltűnőbb kövekkel van díszítve. A részletekben rejlő szépség és az ezüst anyag együttesen teremtenek egy olyan ékszert, amely minden nap kihangsúlyozza egyedi stílusodat. Az Apró Kövekkel Díszített Tappancsok Ezüst Charm könnyen kombinálható bármilyen karkötővel vagy nyaklánccal, és lehetőséget ad arra, hogy kifejezd személyes stílusodat. Legyen szó egy lazább hétköznapi viseletről vagy egy elegánsabb alkalomról, ez a charm mindig kiemeli a megjelenésedet. A tappancsok motívuma egyedi és játékos, kifejezve a kalandvágyat és a felfedezés iránti szeretetet. Ez az ékszer nem csupán egy charm, hanem egy emlékeztető arra, hogy az élet utunk során mindig járhatunk új, izgalmas utakon. Az Apró Kövekkel Díszített Tappancsok Ezüst Charm tökéletes ajándék lehet a számodra különleges személyeknek. Adj hozzá egy kis csillogást és egyedi stílust mindennapjaidhoz ezzel a bájos ékszerrel, és engedd, hogy a tappancsokkal teli út emléke mindig kövesse lépteidet.
Charm témája
Állatos
Raktáron :  4 db
3 899 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

 

Adatok
Cikkszám
BSC688
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!