Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Apa lánya szerelem ezüst függő charm

Apa lánya szerelem ezüst függő charm

Ez a szív alakú ezüst karkötő medál egy igazán különleges és érzelmes ékszer, amely tökéletes ajándék lehet azok számára, akik szeretnének valami személyes és jelentéssel bíró ékszert viselni. A medál a szív alakú keretbe foglalt, két személyt ábrázol, egy kislányt és az apukáját, akik háttal ülnek.

Az ékszer igényesen kidolgozott, finom részletekkel, amelyek szépen kihangsúlyozzák az ezüst fényét és csillogását. A medál maga apró és finom, mégis nagyon érzelmes és jelentéssel bíró ékszer.

Ez a karkötő medál tökéletes ajándék lehet bármely alkalomra, legyen az Valentin-nap, születésnap. Az ékszer személyessége miatt kifejezetten ajánlott azoknak, akik szeretnének valami különlegeset ajándékozni a szeretteiknek.

A szív alakú charm és a benne ábrázolt két személy hangsúlyozza a szeretet és a kapcsolat fontosságát, valamint a családi kötelékeket. Ez az ékszer tökéletes módja annak, hogy kifejezze szeretetét és tiszteletét azok iránt, akik a legfontosabbak az életében.

Ha szeretne egy igazán különleges és személyes ékszert viselni, vagy ajándékozni valakinek, akkor ez a szív alakú ezüst karkötő medál egy fantasztikus választás lehet. Az ékszer nem csak szép és elegáns, de az érzelmi értéke miatt kifejezetten értékes darab lehet az Ön vagy szerettei számára.

Kompatibilis Pandora Moments karkötőkkel.
Charm témája
Család
Nincs raktáron
7 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
GJ2558
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek