Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Anyával szívben szív ezüst charm rózsaszín kővel

Anyával szívben szív ezüst charm rózsaszín kővel:

Az Anyával szívben szív ezüst charm rózsaszín kővel egy csodálatosan szép és jelentéssel teli ékszerdarab, mely az anya és gyermek közötti örök köteléket ünnepli.

Ez a varázslatos charm egy szív alakú dizájnt ölel magába, melyben egy rózsaszín kő ragyog, emlékeztetve bennünket az anyaság gyengédségére és szeretetére. Az ezüst kifinomult fénye tovább fokozza a charm eleganciáját és szépségét.

Az Anyával szívben szív charm kifejezi az anya és gyermek közötti különleges kapcsolatot, ami sosem halványul el. Minden alkalommal, amikor ezt a charmot viseld, emlékeztetni fog téged arra, hogy az anyai szeretet és támogatás mindig ott van a szívedben.

Könnyedén kombinálható más ékszerekkel és ruhadarabokkal, így lehetőséget biztosítva arra, hogy kifejezd a köteléket, ami téged és az édesanyádat összeköt. Legyen szó egy mindennapi megjelenésről vagy egy különleges alkalomról, ez a charm mindig különlegessé teszi a megjelenésedet.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Nincs raktáron
4 290 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC827
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek