Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Anyai szeretet ezüst charm

Anyai szeretet ezüst charm

Ismerd meg az Anyai szeretet Ezüst Charmot, egy kifejező ékszert, amely méltóságteljesen ünnepli az anyai köteléket és szeretetet. Ez az érzelmekkel teli charm nem csupán egy ékszer, hanem egy emlék is. Az anyaiszeretet motívumaival díszített ezüst charm méltóságteljes és kifinomult, pontosan úgy, ahogy az anyai kötelék szokott lenni. A részletek finomsága és az ékszer aprólékos kidolgozása minden pillanatban emlékeztet rá, milyen csodálatos dolog az anyaság. Az ékszer egyszerre hordozza a klasszikus szépséget és az érzelmek gazdagságát. Az Anyai szeretet Ezüst Charm nemcsak egy ékszer, hanem egy kifejező stílus is. Hordd egyedül, hogy hangsúlyozza az anyai köteléket, vagy kombináld más ékszerekkel az egyedi megjelenésért. Legyen szó egy különleges alkalomról vagy csak egy hétköznapi napról, ezzel az ékszerrel kifejezheted az anyaiszeretet és családi kapcsolatok fontosságát. Ez az Anyai szeretet Ezüst Charm nem csupán egy darab ékszer, hanem egy érzelmi kifejezés, ami mindig emlékeztet arra, milyen értékesek az anyai kötelékek az életünkben. Engedd, hogy ez az ékszer szimbolizálja és ünnepelje az anyai szeretet erejét!
Charm témája
Család
Nincs raktáron
5 599 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.


Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2539
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!