Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Anya lánya rószaszín szívvel ezüst függő charm

Anya lánya rószaszín szívvel ezüst függő charm:

Örömmel mutatjuk be neked az Anya lánya rózsaszín szívvel ezüst függő charmot, egy különleges darabot, amelynek minden apró részlete a szeretetről árulkodik.

A rózsaszín szív a szerelem és a szeretet szimbóluma, ami egyértelművé teszi, hogy ez a charm az anya-lánya kötelék melegségét és szeretetét hordozza magában. Egy olyan ajándék, amely szívvel-lélekkel fogad, és mindig emlékeztet rá, milyen fontos vagy az életedben.

Kényelmesen illeszthető bármilyen láncra vagy karkötőre, így lehetővé téve, hogy kifejezd a saját stílusod és személyiséged. Nemcsak dísz, hanem emlékeztető is arra, hogy mindig ott van veled az anyai szeretet ereje.
Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Nincs raktáron
4 690 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 

A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.

Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.

Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.

 

Garanciális feltételek

Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.

Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.

A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.

 

Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
BSC901
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Valacsay Györgyi
2024.03.08
Nagyon szép termékek, gyors kiszállitás!!!!
Valacsay Györgyi
2024.03.08
Nagyon szép termékek, gyors kiszállitás!!!!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek