Kérdésed van? Írj nekünk:
info@panacha.hu

Angyalszárny bársonykék szívkővel ezüst függő charm
Angyalszárny bársonykék szívkővel ezüst függő charm
4 299 Ft

Angyalszárny bársonykék szívkővel ezüst függő charm

Angyalszárny bársonykék szívkővel ezüst függő charm:

Üdvözöllek az égi elegancia világában, ahol az Angyalszárny Bársonykék Szívkővel Ezüst Függő Charm új értelmet ad a kifinomult stílusnak. Ha egy olyan ékszert keresel, ami nemcsak varázslatosan szép, de szívvel-lélekkel érint, akkor ez a charm a te történeted kezdete. Az Angyalszárny Bársonykék Szívkővel Ezüst Charm nem csupán ékszer, hanem egy égi kifejezés.  Mint egy óvó angyal lebeg melletted, és elhozza az égi bűbájt. Ez a függő charm tökéletes kiegészítő minden alkalomhoz, könnyedén alkalmazkodik mindennapi viseletedhez és elegánsan díszíti az alkalmi megjelenéseidet. A bársonykék szívkő és az angyalszárny minden pillanatot különlegessé varázsol. Az Angyalszárny Bársonykék Szívkővel Ezüst Függő Charm nem csak egy ékszer, hanem egy érzelmes utazás. Ajándékozd meg magad ezzel a különleges darabbal, vagy lepd meg vele a szeretteidet. Engedd, hogy ez a charm minden mozdulatodban az égi elegancia és az érzelmek tiszteletévé váljon! Lépj be az angyali stílus világába az Angyalszárny Bársonykék Szívkővel Ezüst Függő Charmmal, és hozd létre saját égi történeted!




Charm témája
Szív, Szeretet, Szerelem
Raktáron :  7 db
4 299 Ft
Részletek

Panacha Ékszereinkről: 
A Charm medált jelent, ezüst kis medáljaink karkötőre, vagy akár nyakláncra is felhelyezhetőek. Minden kislány gyermekkorától keresi a szépet, és minden nő keresi a hozzá, egy ruhához illő ékszert.
Egy jól megválasztott ékszer évekre dísze lehet mindennapjainknak. Az ékszer még mindig az egyik legkedveltebb ajándék, mely hosszú évek múltán is szép emlékeket őriz.
Ahogy a ruháinkat is gondosan kezeljük, ékszereinket is érdemes óvni. A karláncok könnyű, vékony anyagból készültek. Ahhoz, hogy sokáig hordhassuk, mindenképpen vigyázzunk rá, óvjuk a sérülésektől, beakadástól, összenyomódásoktól.
Garanciális feltételek
Amennyiben akár a karlánc, akár a medál beakad valamibe, ne feszítsd, és ne húzd, mert könnyen deformálódhat, a lánc elszakadhat, a medál eltörhet. Sajnos ezen sérülések javítása nyommal jár, és nem garanciális.
Gyógyfürdőben ne viseld az ezüst ékszert, valamint kerüld a háztartási vegyszerek és tisztítószerek használatát az ékszer viselése közben, mert némelyikük elszíneződést okozhat. A tisztítószerek ezen felül a felületet is károsítják, mely által veszít a fényességéből, csillogásából. A nem megfelelő használatból eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk, és ez esetben a termékeket nem cseréljük.
A Panacha weboldalon forgalmazott ezüst medáljaink kompatibilisek a Pandora karkötőkkel.
Ékszereink magyar fémjelzéssel rendelkeznek, 925 minőségű ezüstből készületek. A 925 jelölés azt jelenti, hogy az ezüst tisztasága 92,5%.

Adatok
Cikkszám
SCC2071
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!